Despre Noi

2010 a fost anul in care BLUE ENERGY SPECIALISTS si-a conturat existenta datorita unei viziuni determinate de dorinta de a reusi , de a cladi relatii si un sistem care sa conduca spre succes .
Viziunea noastra este aceea de a avea in fata un client multumit a carui incredere a fost castigata printr-o atitudine si ambianta placuta, prin sevicii si produse de inalta calitate. Vrem sa desfasuram un intens proces de invatare organizationala pentru a putea sesiza schimbarile in mediul in care organizatia noastra functioneaza si in egala masura sa putem raspunde acestor schimbari prin implicarea directa a echipei noastre si a colaboratorilor nostri (clienti, furnizor).Increderea, creativitatea, ideile inovatoare ale partenerilor nostru sunt elementele de baza care ne sustin sa continuam acest proces.

Implicarea nostra in mediul de afaceri din Romania s-a bazat si pe identificarea unei nevoi acute a pietei de a utiliza produse de calitate la preturi incomparabile.Incepand cu acest an, promovam si oferim pe piata bistriteana produse de provenienta italiana gresie si faianta portelanata concepute de firme de renume precum MARAZZI, CAESAR, PIASTRELE, VERSACE. De asemenea piatra naturala pe care o distribuim poate crea un cadru rustic care sa ne reaminteasca ca putem fi acolo unde vrem sa fim in locuinata noastra.

Dorim sa “infrumusetam” acest segment de piata al decoratiunilor interioare si exterioare, care are impact asupra ambiantei. Locul in care ne desfasuram activitatea sau cadrul in care viata isi produce efectele poate influienta modul nostru de a fi.

Claudiu POP BUIA

Managing Director

TEL:0740950000

pop.claude@gmail.com

Stefan GALAN

CONSILIER VANZARI

TEL:0745584806

blueenergy20@gmail.com


Catalina CREANGA

Human Resources Manager

TEL:0752281830

blueenergy20@gmail.com